Voetbal training

Pure Health verzorgd ‘’Conditie & Kracht training’’

Deze training kan aanvullend zijn op de reguliere trainingen. Tijdens de training van Pure Health wordt vooral gewerkt aan uithoudingsvermogen en kracht. Je lichaam krijgt een andere impuls en er worden andere spiergroepen aan het werk gezet. Ook kan deze training ingezet worden tijdens de zomer- en winterstop zodat je ook in deze periode fit blijft. Je kunt deze training met het gehele team doen maar ook kun je uiteraard voor small group of personal training kiezen.

Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Affiniteit:
De oprichtster van Pure Health “Mandy Groeneveld” Heeft zelf 20 jaar gevoetbald. Zij begon op haar 8e als keepster. Eigenlijk wist ze al snel dat het doel haar plek niet was. Na een tijdje stond ze centraal en vanaf het moment dat ze bij de dames ging spelen stond ze voornamelijk links of rechts buiten.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie, een traject starten of een sessie boeken? Stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je verzekerd zijn van 12 weken coaching?
Kies dan voor een van de pakketten, keuze uit sport, voeding, wellness of een combinatie hiervan.

BLOG

Happy Healthy Holiday

Yeah de vakantietijd is weer begonnen. Vakanties worden massaal geboekt, weekendjes weg worden gepland, de bikini’s worden onderuit de la getoverd en de zonnebrand wordt weer ingeslagen.
Waarschijnlijk ben je al maanden keihard met bloed zweet en tranen bezig in de sportschool en is je voedingspatroon als dat van een gemiddeld oermens om zo je summer body on fleek te krijgen.

Get inspired!