Voedingsconsult
Voedingsadvies op maat

Eerste voedingsconsult

Voorafgaand aan het eerste consult zal ik je vragen om een voedingsdagboek bij te houden.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we het doel dat je wilt bereiken. We bekijken je huidige voedingspatroon en daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan je persoonlijke omstandigheden, eventuele klachten en huidige beweegpatroon.

Hieruit kunnen we vaststellen of een eenmalig voedingsadvies voldoende is, of dat er meerdere consulten nodig zijn om het gewenste doel te behalen.

Daarna wordt het voedingsdagboek uitvoerig bekeken en besproken. Hierin worden gelijk eventuele valkuilen herkend en krijg je gelijk allerlei handige tips en inspiratie over je huidige voedingspatroon.

Daarna is het moment aangekomen van meten en wegen (mocht u dit willen). Zo kunnen we in de vervolg consulten precies de vooruitgang bij houden. De gegevens worden nauwkeurig bijgehouden en blijft strikt persoonlijk.

Aan het einde van dit consult bespreken de noodzaak/behoefte en wensen van de coaching die bij je past.

Bekijk de mogelijkheden hiervan onder het kopje coaching op maat.

Met voedingsschema

Wilt u graag een voedingsschema, dan zal er na dit consult voor u een voedingsschema worden gemaakt, deze is gebaseerd op een week.

Het schema is bedoeld als leidraad en geeft een inzicht qua dagindeling en behoefte van verschillende voedingsmiddelen. Er wordt rekening gehouden met uw huidige eetpatroon, uw wensen, allergieën en benodigdheden (ook op dagen van beweging en rust) en uiteraard wordt er ook gevraagd naar voedingsmiddelen die u minder lekker vind.

Het schema is geen dieet, de voedingsmiddelen hoeven niet afgewogen te worden en er blijft altijd ruimte om verantwoord te genieten. Hier is bij Pure Health bewust voor gekozen, omdat je niet de rest van je leven wilt en kunt diëten en je eten wilt afwegen.

Het schema is bedoeld om langzaam de eetgewoonte aan te passen naar een gezond en verantwoorde levensstijl, zodat het een blijvend resultaat genereerd en de nieuwe leefstijl een gewoonte wordt.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie, een traject starten of een sessie boeken? Stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je verzekerd zijn van 12 weken coaching?
Kies dan voor een van de pakketten, keuze uit sport, voeding, wellness of een combinatie hiervan.

Succesverhalen

Enthousiast, sportief en overal voor in, dat is Mandy.

-Willeke Huijsmans, Rotterdam "Mijn lichaam en zenuwstelsel kunnen mijn energetische groei maar net bijbenen op het moment. Er is zoveel gebeurd en...

Hoewel ik hiervoor al vrij fanatiek trainde, zag ik echt grote vooruitgang in slechts twee maanden.

- Fleur van der Sijde, Rotterdam “Toen we vanwege de coronapandemie niet meer de reguliere bootcamptrainingen konden volgen, heb ik tijdelijk...

Op een leuke manier resultaten behalen

- Aafke Ruiter, Rotterdam “Iedere sporter moet zich er wel eens toe zetten, om na een werkdag weer de kou en het donker in te gaan om nog te gaan...

BLOG

 

Happy Healthy Holiday

Yeah de vakantietijd is weer begonnen. Vakanties worden massaal geboekt, weekendjes weg worden gepland, de bikini’s worden onderuit de la getoverd en de zonnebrand wordt weer ingeslagen.
Waarschijnlijk ben je al maanden keihard met bloed zweet en tranen bezig in de sportschool en is je voedingspatroon als dat van een gemiddeld oermens om zo je summer body on fleek te krijgen.