Bedrijfsbootcamp
Sporten met collega’s
Bedrijfsbootcamp is inmiddels bijna onmisbaar binnen de bedrijvensector. Je ziet dat steeds meer bedrijven investeren in sportvoorzieningen voor hun werknemers. De resultaten van bedrijfsbootcamp zijn op lange termijn duidelijk te merken. Het team wordt fitter, ziekteverzuim daalt en de onderlinge samenwerking/sfeer tussen collega’s wordt aanzienlijk verbeterd.

Tijdens een (bedrijfs)bootcamp training kunnen tot wel 20 mensen tegelijk trainen. Door met grote groepen te trainen blijven de kosten relatief laag, zonder dat de kwaliteit van de training daardoor onder druk komt te staan.

Nog even alle voordelen van bedrijfsbootcamp:

  • Team leert elkaar goed kennen en leren samenwerken
  • Minder ziekteverzuim
  • Kan voor en na werktijd worden gegeven
  • Meer energie in het team
  • Teambuilding
  • Fit en gezond team

Locaties:

Rotterdam en omstreken. (locatie, tijd is altijd bespreekbaar)

De bootcamp kan voor, tijdens of na werk tijd worden gegeven.

Mochten de groepen groot zijn kunnen deze ook over meerdere uren/tijdstippen verdeeld worden. (vraag hierbij naar de mogelijkheden)

De bootcamps zijn uitdagend, afwisselend en voor ieder niveau haalbaar.

Hopelijk tot snel!

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie, een traject starten of een sessie boeken? Stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je verzekerd zijn van 12 weken coaching?
Kies dan voor een van de pakketten, keuze uit sport, voeding, wellness of een combinatie hiervan.

BLOG

Happy Healthy Holiday

Yeah de vakantietijd is weer begonnen. Vakanties worden massaal geboekt, weekendjes weg worden gepland, de bikini’s worden onderuit de la getoverd en de zonnebrand wordt weer ingeslagen.
Waarschijnlijk ben je al maanden keihard met bloed zweet en tranen bezig in de sportschool en is je voedingspatroon als dat van een gemiddeld oermens om zo je summer body on fleek te krijgen.

Get inspired!