-Willeke Huijsmans, Rotterdam

“Mijn lichaam en zenuwstelsel kunnen mijn energetische groei maar net bijbenen op het moment. Er is zoveel gebeurd en er gebeurt nog steeds veel op dat vlak – en mijn praktijk loopt ook lekker – dat ik sinds december echt de behoefte heb om ruimte te scheppen in mijn lichaam, extra gronding te geven aan mijn lijf en steeds weer mijzelf, mijn lichaam goed te voelen van binnen.

Hoe fijn is het dan om een voeding en sport coach te hebben! Mandy (Pure Health by Mandy) kan ik van harte aanbevelen. Ben nu een maand met haar bezig. Ze stelt speciaal voor mijn leeftijd en leefstijl elke week een menu vast. Helemaal uitgebalanceerd. Ik doe nieuwe ideeƫn op en leer hoe ik mijn energie beter over de dag kan verdelen met voeding. Na twee weken voelde ik goed het verschil. Enthousiast, sportief en overal voor in, dat is Mandy. Ik ben blij met haar, appte ik haar net nog!

Ook heel goed wanneer je fit wilt worden, verantwoord af wilt vallen.

… mijn intense relatie met chocolade is nu wel op de klippen. Mijn hart wordt nog altijd blij van chocolade en mijn mind zegt nog steeds dat ik dat nodig heb, maar mijn darmen en nieren kunnen er niet om lachen.
Een beetje liefdesverdriet dus en een hoop levensvreugde šŸ˜”

GEƏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie, een traject starten of een sessie boeken? Stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Get inspired!

Ā