– Suzanne Jacobs

“The big 30’… die liet mij even weten hoe het is om op vakantie alles te eten wat je wilt, maar vervolgens niet van de kilo’s af te kunnen komen… Voor mij was de maat vol. Die kilo’s moesten eraf en dat lichaam in beweging!

Ik wilde leren hoe ik goed kan sporten én gezond kan eten, zodat ik mij lekker fit zou voelen. Ik begon met een sportpakket en heb onder leiding van Mandy 12 weken lang elke week gebikkeld. Elke les was anders en Mandy gaf goed aan op welke manier de oefeningen uitgevoerd moesten worden. Zelf heb ik weinig sportervaring en door deze personal training heb ik geleerd hoe ik ook thuis zelf kan trainen.
Voor de finishing touch heeft Mandy een eetschema voor mij opgesteld. Het gaf mij inzicht in wat gezond eten nou eigenlijk echt is en hoe makkelijk gezond eten kan zijn. Binnen vier weken was ik al een aantal kilo’s kwijt en voelde ik mij enorm fit!

Het was heerlijk om mijn eigen grenzen te verleggen en erachter te komen dat ik meer kan dan ik dacht!

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie, een traject starten of een sessie boeken? Stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.