– Jessica, Rotterdam

“Ik kan mij nog goed herinneren dat ik begon met de bootcamps bij Mandy. Mijn conditie was beneden pijl en ik had moeite met de oefeningen tijdens de eerste les. Ondanks dat ik altijd wel met sport bezig was (alles of niets typje) was het mij nog niet eerder gelukt om het sporten voor langere tijd vol te houden en het een vast onderdeel van mijn leven te maken. Inmiddels ben ik een half jaar verder. Ik kan voor het eerst zeggen dat ik sporten heb geïntegreerd in mijn leven en daar ben ik trots op. Mijn lichaam is sterker en daarmee mijn mind. Regen of sneeuw is nu een uitdaging om mezelf verder te pushen en grenzen te verleggen in plaats van een excuus om niet te gaan. Toen ik op een dag tijdens de les opmerkte dat de bootcampoefeningen geen moeite meer kostte werd ik de volgende les direct “gestraft”. Dat is haar kracht. Ze blijft je uitdagen en pushen om jezelf naar een hoger niveau te brengen.

Op het gebied van voeding was ik al een tijdje bezig met een gezonde levensstijl. Nadat ik was gestopt met vlees eten was het best even zoeken naar goede alternatieven voor een juiste voeding inname. Mandy zette voor mij de puntjes op de i, met een check van mijn voorraadkast, een voedingsschema, heerlijke healthy receptjes en goede tips. Mijn doel was meer spiermassa creëren en dat betekent meer eten maar dan wel de juiste dingen.

Mandy weet met haar energie, enthousiasme en positiviteit mensen te inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Op het gebied van voeding, sport en mindset is zij DE coach die je verder kan helpen. Ik kan iedereen deze investering in zichzelf van harte aanbevelen.

Lieve Mandy, los van een hele dierbare vriendin ben je voor mij een bron van inspiratie. Blijf doen wat je doet en keep shining your light!”

GEÏNTERESSEERD?

Laat een bericht achter en ik beantwoord zo snel mogelijk!

Get inspired!