– Leonie van der Sleen, Rotterdam

“Sporten is iets dat ik altijd zag als een vervelende ‘must’. Ik heb het altijd oneerlijk gevonden dat veel mensen sporten als hobby kunnen zien, terwijl ik mezelf iedere keer weer met tegenzin naar een les of training moest slepen. Ik heb van alles geprobeerd, maar raakte al snel verveeld of gedemotiveerd, omdat iedere sessie precies hetzelfde was of omdat ik geen zichtbare verbetering zag. Combineer dit nog met een licht trauma opgelopen door alle onbegripvolle gymdocenten op de middelbare school. Kortom, ik had een hekel aan sporten.
Tot nu. Toen ik voor het eerst bij een HIIT-les van Mandy was in mijn yogastudio, zag ik hoe fijn het kan zijn om jezelf fysiek uit te dagen en het toch leuk te houden. Mandy pusht je om het meeste uit jezelf te halen, maar beult je niet af als het even niet lukt. Na deze lessen durfde ik het eindelijk aan om voor het eerst naar haar Bootcamps te komen en al snel ben ik daarnaast samen met mijn vriend duo-lessen bij haar gaan volgen.

Alle lessen en bootcamps zijn iedere keer anders. Ook de duo-trainingen hebben een leuke combinatie van zowel dingen samen doen als juist verschillende oefeningen uitvoeren specifiek voor onze individuele focus-zones. Ik merk duidelijk dat mijn conditie sterk vooruit is gegaan en dat ik steeds zwaardere gewichten aankan.
Sinds ik bij Mandy begonnen ben, vind ik het oprecht weer leuk om te sporten en kijk ik uit naar de lessen. Daarnaast is het natuurlijk top om jezelf vooruit te zien gaan, zowel op het vlak van conditie als krachttraining”

GEÏNTERESSEERD?

Wil je meer informatie, een traject starten of een sessie boeken? Stuur een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.