– Dalia Landsmark, Rotterdam.

“Een tijdje geleden ben ik bij een sportschool gaan trainen daar vertelde ik aan de trainer dat ik rommelde met mijn voeding. Een tijdje ging het goed en een tijdje ging het minder.

Kwam ook grotendeels door mijn werk en 3 kinderen. Hij stelde me voor aan Mandy en al heel snel hadden Mandy en ik een afspraak gemaakt voor een gesprek. Een gesprek over wat mijn doelen zijn, wat ik wel en niet wilde en we gingen wegen en meten.

Het begon met een voedingsschema van maandag tot zondag dat ging goed voor 2 weken … ik wist wat voor boodschappen ik moest halen en wat er gekookt moest worden. Maar ik vond het toch nog niet helemaal lekker gaan. Met 3 kinderen en een drukke baan had ik niet altijd tijd of zin om s’ ochtends alles klaar te maken voor de hele dag. Mandy opgebeld en nog een afspraak gemaakt waar in Mandy had aangeboden voor mij dagelijks verse maaltijden te maken en aan te leveren. In het begin dacht ik wat nou als ik het niet lust, of dat het te weinig is. Meteen zei ze we gaan het proberen laten we na 1 week elkaar feedback geven over hoe het is gegaan.

Mandy bracht mijn maaltijden/snacks voor de die dag naar mijn werk of ik haalde het s’ochtends op voor dat ik naar werk ging.

Ze vroeg me altijd wat mijn wensen waren en of ik tevreden was. Meer eten, minder eten een voedingspatroon die perfect bij mij paste zonder er naar om te kijken. Ik trainde daar bij 4 a 5 keer in de week en progressie ja die was er heel erg!!! Ik ben super blij geweest met Mandy en nog steeds. Wist ik dat ik vrijdagavond uit eten ging dan paste zij mijn maaltijden van die week aan op mijn etentje. Ben ik ziek en heb ik geen eetlust contact ik haar wat ik het beste kan doen om toch mijn voeding binnen te krijgen die ik nodig heb. Wil ik een tijde genieten en iets minder met me voeding bezig zijn maar niet op hol slaan. Dan was er een aangepast voedingsschema. We hebben dit 4/5 maanden gedaan nu is er voor mij een rustige periode aangebroken op mijn werk”

Ik kijk er naar uit om dit jaar weer van start te gaan !

Heerlijke, verse, gezonde zelfgemaakte maaltijden.

Dankjewel Mandy!”

GEÏNTERESSEERD?

Laat een bericht achter en ik beantwoord zo snel mogelijk!